Τεχνογνωσία & Εξειδίκευση

Η Domos έχει θέσει ως βασικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατασκευαστικών απαιτήσεων και αναγκών με ποιοτικά υλικά και δομικά συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας. Η στελέχωση από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία σε αρκετούς τομείς της δόμησης αποδεικνύει ότι η Domos διαθέτει ένα ικανό δυναμικό που διακρίνεται για την τεχνογνωσία και την ιδιαίτερη εξειδίκευσή του στο αντικείμενο, ικανό να λύσει οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόβλημα. Το όραμά μας να δημιουργήσουμε μια εταιρία που να ταυτίζεται με τη συνέπεια, την αξιοπιστία και το ποιοτικό αποτέλεσμα, έχει ενισχύσει το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα στην αγορά για μια θέση ανάμεσα στις πιο φερέγγυες εταιρίες του χώρου.

δομικά υλικά στη Θεσσαλονίκη

Ποιότητα Υλικών & Αμεσότητα

Για να παρέχουμε στους συνεργάτες μας αλλά και στον τεχνικό κόσμο, τα προϊόντα που χρειάζονται με αμεσότητα, ανταγωνιστικές τιμές και στον τόπο που επιθυμούν, διαθέτουμε κατάστημα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, καθώς και εγκαταστάσεις logistics σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αντιπροσωπεύουμε γνωστούς οίκους της παγκόσμιας βιομηχανίας δομικών υλικών με διαχρονικές άξιες και πλήρεις πιστοποιήσεις υλικών και συστημάτων. Ταυτόχρονα, παρέχουμε λύσεις με τη μέγιστη συμβολή στην κοινωνική ευημερία και, παράλληλα στοχεύουμε στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με 45.000 περίπου ετοιμοπαράδοτους κωδικούς, προσφέρουμε εναλλακτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε κατασκευαστικό πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί, από τα θεμέλια μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής.

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Πιστοποιημένες Λύσεις

Η Domos διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται και των υπηρεσιών που παρέχει, με στόχο πάντα την ικανοποίηση των συνεργατών της στις συμφωνημένες προδιαγραφές και τη συνεχή αναβάθμιση της εταιρίας.