ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Ευχαριστούμε το Αριστοτέλειο Κολλέγιο που, σε συνεργασία με την Duka Group, εμπιστεύθηκε τα προϊόντα της DOMOS για την κατασκευή οροφής διαδρόμου και αίθουσας με γυψοσανίδα.

  • Για την οροφή της διδακτικής αίθουσας χρησιμοποιήθηκαν ειδικές διάτρητες γυψοσανίδες της σειράς Rigips της εταιρείας Saint Gobain, οι οποίες βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του εισπνεόμενου αέρα σε εσωτερικούς χώρους, μειώνοντας αποτελεσματικά ρύπους και δυσάρεστες οσμές και δημιουργώντας έναν υγιεινό και ευχάριστο χώρο μάθησης. Οι συγκεκριμένες γυψοσανίδες είναι ιδανικές για εκπαιδευτικά ιδρύματα, κινηματογράφους, ξενοδοχεία κ.α., καθώς προσφέρουν εξαιρετικές ακουστικές ιδιότητες, δίνοντας τη δυνατότητα για κατασκευές οροφών με ξεχωριστή αισθητική και πολύ καλή ηχοαπορρόφηση.

 

  • Για την οροφή του διαδρόμου χρησιμοποιήθηκαν οι πιστοποιημένες ακουστικές οροφές της σειράς Ecophon της Saint Gobain, οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις ακουστικής, λειτουργικότητας και αισθητικής.

Η σημασία της ακουστικής σε ένα περιβάλλον μάθησης είναι τεράστιας σημασίας καθώς η ηχορύπανση και η κακή ακουστική ποιότητα στις τάξεις μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ικανότητα συγκέντρωσης των μαθητών.

Επικοινωνήστε με την DOMOS και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα ξηράς δόμησης ανάλογα με τις ανάγκες σας.