Νέα συνεργασία με την εταιρεία χρωμάτων Vivechrom

Η εξυπηρέτηση των απαιτήσεων και των αναγκών κάθε σύγχρονης κατασκευής με ποιοτικά υλικά νέας τεχνολογίας αποτελεί βασικό στόχο της Domos. Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους της παγκόσμιας βιομηχανίας στο χώρο της δόμησης, επιδιώκει την παροχή πληθώρας αξιόπιστων λύσεων.

 

Μια νέα συνεργασία που ήρθε να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης είναι με τη διακεκριμένη εταιρεία χρωμάτων και leader στην Ελληνική αγορά, Vivechrom (μέλος του ομίλου AkzoNobel). Ενός κορυφαίου προμηθευτή με βασικές αξίες την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, που αφενός ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοίες και του πιο απαιτητικού πελάτη, και αφετέρου συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Η Vivechrom στοχεύει στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων αλλά και στη βελτίωση των υπαρχόντων επιλογών, ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών. Στα πλαίσια της βασικής πολιτικής της για την ποιότητα, την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, έχει καταργήσει όλες τις τοξικές πρώτες ύλες στην παραγωγή των χρωμάτων της και επικεντρώνεται στη σύνθεση πιο φιλικών προς τον χρήστη προιόντων, βελτιωμένων ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και με σχεδόν μηδενική επιβάρυνση για το περιβάλλον.

 

Η Domos είναι περήφανη για τη συνεργασία της με της Vivechrom, μέσω της οποίας κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει λύσεις μέσα από μία πλήρη γκάμα προϊόντων, αλλά και να έχει άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες αποχρώσεις με την αυτόματη μηχανή χρωματισμού στο κατάστημα.