Σας καλωσορίζουμε στο νέο κατάστημα της Domos στη Θεσσαλονίκη

Το κατάστημα DOMOS μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, συνεχίζοντας να προσφέρει απρόσκοπτα την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.

Το κατάστημα στεγάζεται πλέον στη Στροφή Τριαδίου, στο 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, όπου οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να ανακαλύψουν τη μεγάλη συλλογή των προϊόντων μας, να βρουν χιλιάδες ετοιμοπαράδοτους κωδικούς και πιστοποιημένες λύσεις από κορυφαίους οίκους, όπως Rigips, Siniat, Knauf, Mapei, Weber, Sika, Penetron, Vivechrom, Pratt & Lambert, Caparol, Vechro, Kraft, Knaufinsulation, ΑΓΕΤ Ηρακλής κ.ά.

 

 

 

 

Ξηρά Δόμηση

Βρείτε γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες γνωστών εταιρειών, αναλώσιμα αλλά και εξαρτήματα ξηράς δόμησης, όπως μεταλλικά προφίλ, γωνιόκρανα, βίδες και βύσματα καθώς και όλα τα σχετικά παρελκόμενα ξηράς δόμησης σε ανταγωνιστικές τιμές.

κατάστημα δομικών υλικών στη Θεσσαλονίκη

 

Μόνωση και Θερμοπρόσοψη

Ό,τι ψάχνετε για ηχομόνωση, θερμομόνωση και στεγάνωση θα το βρείτε στο νέο μας κατάστημα.

Ανακαλύψτε υλικά μόνωσης και θερμοπρόσοψης όπως πλάκες πετροβάμβακα, καθώς και εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη, ξυλόμαλλο Heraklith και στεγανωτικά υλικά για ταράτσες.

Χρώματα

Στη συλλογή μας διαθέτουμε επίσης χρώματα εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης, πλαστικά χρώματα, υδροχρώματα, βερνίκια και αστάρια των πιο γνωστών εταιρειών.

κατάστημα της Domos στη Θεσσαλονίκη

Δομικά Υλικά και Κονιάματα

Για τους επαγγελματίες της οικοδομής και τους τεχνίτες που αναζητούν επώνυμα δομικά υλικά κορυφαίας ποιότητας, το κατάστημά μας διαθέτει πλήθος επιλογών, όπως τσιμέντα και κονιάματα, κόλλες και σοβάδες για κάθε απαίτηση.

Μέσα Ατομικής Προστασίας

Τέλος, εδώ θα βρείτε και μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένων για απόλυτη ασφάλεια κατά την εργασία σας ειδικά σε εργοτάξια, όπως γάντια, κράνη, ιμάντες κ.α.

Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε συστήματα ξηράς δόμησης, μονωτικά και στεγανωτικά υλικά καθώς και λύσεις για όλες τις ανάγκες στο σπίτι και την κατασκευή, πάντα με την εγγύηση ποιότητας DOMOS και στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

Σας περιμένουμε για να απαντήσουμε από κοντά σε οποιαδήποτε απορία σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα δομικά υλικά που χρειάζεστε.